Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterbliven, stäng dörren när du går

När du rör dig stannar tiden.
Ett hjärta som slår.
Jag fick se dig bland alla andra.
Utan ett spår av osäkerhet.
Och sen när musiken stannat, väntar jag på att få en chans.
Att fånga din blick av uppmärksamhet.
När du rör dig stannar tiden Så kom nära, nära, jag vill känna din hud emot min.
En gungande dans bara vi två.
Jag vill trycka dig tätt intill, och känna doften av ett hjärta som slår.
Du kan se bakom mina linjer, höra min inre röst.
Alla molnen drar förbi, försvinner.
Dina ögon ger mig tröst.
Nära, nära du du är min.

Men för helvete, stäng dörren när du går.




Fri vers av HedgeHog
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-17 00:38



Bookmark and Share


  Filip Broström
Mycket imponerad av ditt antiklimax.... Förvandlar hela dikten till något helt nytt! Väldigt vacker även som beskrivande kärleksdikt (utan sista raden) men det blir en JÄTTEkontrast med just \"stäng dörr\"-andet.
Kärlek även i det lilla och irriterande, kanske? Läste lite annat av dina dikter också och du är nästan favoriten på Poeter.se. Jätteduktig!
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

HedgeHog
HedgeHog