Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ord

Jag dansade förbi dig med mitt plastiga ansikte.
Håret som jag fixat en timma, borde ha en brandvarnings etikett.
Men alla timmar jag lagt ner på mitt utseende lönade sig till sist.
För sedan ligger jag där i din säng.
Och du smugglar fram ett nöjt leende.

När jag vaknar på morgonen ligger du där, (chockad)
Jag var inte den tjejen du tog med dig hem igår.
Hon var ju snygg.
Men utan mascara, kajal, å brunkräm ..
Ack, då var JAG den fula ankungen.

Jag tar på mig glasögonen och blinkar emot honom.
Han kryper upp i hörnet av sängen.
Och trycker 112.
Vad är det för ailien?
Henne var jag väl inte med igår?






Fri vers av HedgeHog
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-03-17 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HedgeHog
HedgeHog