Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se er tillsammans

Att se er tillsammans
Ni två som betyder mest för mig
Se er tillsammans
Svika mig på detta sätt
Jag ska hämnas
Jag ska ta tabletter
Alldeles för många
Så jag inte behöver känna
Skära sönder mig
Dricka av mitt blod
Det ger mig näring
Skära i halsen
Så att jag får känna
Skriva på din spegel
JAG ÄLSKAR DIG
med mitt vackra blod
Falla ihop
& när ni finner mig
Har jag redan börjat min resa
Har då blivit befirad från allt ont
Längtar till dagen jag vågar




Fri vers av DansCarro
Läst 509 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-18 01:26



Bookmark and Share


    Malin Johansson
på något sätt gillar jag diktens hat, men om den blir verklighetsbaserad är det ju inte så bra! Dikten har kraft i sig, sorgsliga känslor!!
2005-03-20
  > Nästa text
< Föregående

DansCarro