Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför,

Vi försöker så hårt, att få allt att bli som förut.
försöker laga något som aldrig kommer bli helt.
Vad försöker vi lura, vi tror ingen ser,
att ingen hör, att ingen förstår.
Varför försöker vi få tillbaka något som vi slängt bort ?
Hur kan vi vara så dumma och inte förstå,
att det vi letar efter inte längre finns.




Övriga genrer av ews.
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-03-17 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ews.