Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
me


En text som berättar vem jag är, komentera gärna

\'Massören är

.. 193 cm lång!

.. 70 % / 30 % Ryss & skön! (haha)

.. Gillar att leva.

.. jobb : Massage, eget företag., gör lumpen som insats (insatsstyrkan i boden I 19 )

.. Gillar att dansa, lysna på musik. kan lyssna på allt i stort, men mest house.

.. Öppen, Tyvärr ibland för öppen av mig

.. Tokig i att resa, och att växa som människa i nya utmaningar.

.. MC Tokig, MC Streetracing och stunt, favorit mc, honda cbr 600, ägs av förra flickvänen.

.. Vill tatuera mig senare och skaffa hund.

.. En sann romantiker tillfredställer till att morr håren reser sig, för mkt kanske, watch out!



Massören har..

.. Ett stolt efternamn som höguppsatta personer bär runt om i världen.

.. Ett behov att massera folk, massage narkoman.

.. Bror 28år i sverige som är civil engineer

.. En bra krets av människor ständigt runt om kring mig.

.. Alltid ett leande eller skratt, och omtänksamhet i hjärtat.

.. En pappa och en mamma samt farmor som jag älskar väldigt mkt



Masssören ska..

.. Köpa ny mc, bil år 2008

.. Vidareutbilda mig, och söka mig till bla polisen

.. Åka till pentagon för en släkt träff och hälsa på dom i usa.

.. Tatuera in en ängel med öppna vingar och nåt mer på ryggen. i färg.



Massören missbrukar..

.. att träffa folk och skratta o ha kul mycket.

.. Sin favorit låt Infected Mushroom -Merlin (Infected Remix)

.. Sin parfym Amor Amor



Massören Älskar..

.. Tatueringar

.. Piercings

.. Folk som kämpar

.. Från fattig till rik

.. Färgerna turkos och röd

.. åka skidor




Övriga genrer av Massören
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-03-18 17:44



Bookmark and Share


  ordterroristen
3 dje raden är så skön ;) intressant! blir speciellt intresserad av varför du vill tatuera in en ängel på ryggen - kristen kanske(?) - och vad du nu har för pampigt efternamn ?
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Massören
Massören