Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten

Kallt vatten

KRAMP

Kallt vatten

KÄNSLA

Kallt vatten

STEL

Kallt vatten

ANDETAG

Kallt vatten

SLUTA ANDAS




Fri vers av HedgeHog
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-03-18 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HedgeHog
HedgeHog