Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det tar slut

Det gick bra när du såg mig
När du sen gick förbi mig en dag öppnade jag mitt hjärta

Men när du bara struntade i mig gick de en dag
och jag kunde inte glömma
vad du gjort mot mig
vad ska jag ta mig till när det enda som du tänker på e den tjejen som du intill dig har
hon går där som om hon var den enda i världen som kunde ge dig svar

Det gick veckor och jag förstod att du inte skulle ta mig
jag slutade älska dig
det gick en dag och du kom till mig o sa
Jag älskar dig det har jag alltid gjort snälla förlåt mig för allt jag gjort
Jag sa stopp och stängde dörren
det var slut med han som för mitt hjärta brann




Fri vers av katriin
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-18 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katriin
katriin