Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min syster...


:\'(

Vet du vad, Maria?
Jag älskar dig mer än jag älskar någon annan på jorden.

Vet du vad, Maria?
Jag saknar dig mer än jag saknar någon annan på jorden.

När jag läste ditt mail
grät jag
Satt här framför datorn
Och hulkade
skakade
kunde knappt andas
Jag grät

Varför är du där när jag är här?

Du är där
Får uppleva Guds kraft
Får föra människor till frälsning
Får dela ut mat till de som äter från soptunnor

Jag är här
Får läsa ditt mail
Får gråta tills tårarna tar slut
Får cykla fram och tillbaka från skolan varje dag

Varför är du där när jag är här?

För att där är din uppgift
För att här är min framtid

Måste fortsätta,
kämpa för att nå dit du nått

Vem är jag? Vart kommer jag ifrån? Vart är jag på väg?

Jag vet så lite,
kan så lite

Undrar

Undrar




Fri vers av Novell-writer
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-23 21:49



Bookmark and Share


  Charlotte Johansson
Vilken bra!! Det är synd att du inte kan vara med Maria, du tycker ju om henne så. Men det är rätt, känmpa det är det enda rätta!
2007-10-29

  Albert
du är en älskande människa
den som älskar längtar och saknar
2007-03-25

  Marreb
Fint skrivet. Du får ta ett litet steg i taget, lära känna Gud och dig själv så blir det bra. Allt har sin tid. Det är inte dumt att gå i skolan heller... :-)
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Novell-writer
Novell-writer