Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt liv i mina ord

Du har ett problem
du är cp!

Men ta det lungt. Du är inte dum
du har bara otur när du tänker.




Övriga genrer av ogge
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-03-24 12:14



Bookmark and Share


    Miranda_singer
hahahahahahh, hur är det med dej egentligen Hinata? XD
vadå förkyld XD
2008-02-07

  Hinata
Inte för att vara taskig men jag tror att du har lite problem när du tänker. Du kanske inte visste det men cp är en förkortning på en sjukdom så att kalla någon cp är likadant som att säga att någon är förkyld!
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

ogge