Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Per Sär

Fy, vilken dålig stil.

Per, ditt jävla sär.
Försvinn ur min sfär.

Jag vill inte ha dig här.
Att jag ingenting någonsin lär.

För dig är det bara begär.
Jag är nog fan egentligen kär.




Fri vers av Mimsan
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-03-25 03:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimsan
Mimsan