Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 150 Brytnings tid




Hon avbröt sin tankegång
som avbrutit hennes måltid
sedan hon avbrutit deras måltid

sedan bröt hon
bröd med sig själv
sedan hon brutit med dem

sedan bröt hon upp
sedan de redan
hunnit bryta upp från henne




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 570 gånger
Publicerad 2007-03-26 21:20



Bookmark and Share


  Cris
jag får nästan ett bryt..
jisses då du får till det..
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP