Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spleen

Livet suger.
Döden äger, men jag är för feg för att ta sista steget.
Allt jag gör misslyckas.
Ingen tycker om mig.
Jag kan inte rimma.




Övriga genrer av Rep Thiel
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-03-27 22:28



Bookmark and Share


    Ficktjuv
Korta texter kan vara så starka, och detta är en av dem. Den är som sagt kort men ändå en stor baktanke...mycket känslor
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Rep Thiel

Senast publicerade
Spleen5
Spleen3
Spleen 2
Spleen
* Se alla