Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din beröring

 

När dina fingertoppar snuddas mot min kind så känner jag en sån inre spirande känsla

När du tittar in i mina ögon så ser jag kärlek och åtrå  

Du dra med fingertopparna ner mot mina bröst som sväller av åtrå

Dina fingertoppar drar lätt över mina bröstvårtor som hårdnar av lusta

Sakta fortsätter du din vandring ner mot min navel som du låter fingret cirkulera runt

Dina fingrar som darrar lätt nu fortsätter ner mot mina lår

Du låter insidan av hela handen sakta gå ner mot insidan av låret

När jag tittar in i dina ögon så ser jag hur dina pupiller har förstorats  

Försiktigt drar du med handen längs hela innelåret, jag känner hur dina fingrar börjar dras mot mitt varma sköte

Jag brinner inombords, jag klarar inte mer...  

Snälla Älskling, släck min eld




Övriga genrer av Cacharel
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-28 13:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvlig sinnlighet
2011-02-12

  Ronny Berk
texten flammar som valborgsmässobålet mot kvällshimmel... den elden kräver skumsläckare...berörande... ja...
2007-05-10

  rosendream
skön läsning... man vill läsa mer. men då blir det kanske poesi på vuxen nivå ;)
2007-04-16

    JJ VIP
Underbart vacker erotisk läsning! Snyggt! Mvh. JJ.
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Cacharel
Cacharel