Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör molnen när solen gått och lagt sig





Vad gör molnen
när mörkret sänkt sig
ingen ser dem

kanske de dansar
kind emot kind
stilla nattlig dans
kring fullmåne
lysande

månstrålar
vindpustar
är dess orkester
natthimlen
dess dansgolv
medans stjärnorna
blinkar i takt

kanske är de varandra
närmre än så....
så himlen rodnar
på morgonen....




Fri vers av Maria Malm
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-04-02 00:09



Bookmark and Share


    SEMPER MEA
Kan bara le...underbar!
2007-04-06

  Mangal VIP
Kanon! Vilken fin dikt! Jag blev så glad över som har så mycket fuffens för sig att morgonen rodnar. Tack!
2007-04-06

  Eline.P
Ljuvligt att läsa dessa dessa romantiska ord....och den lite syndiga snärten. Så bra!
2007-04-02

  Lillasyster F
Åh vilken härligt himelsnära dikt! Mjuka svala moln, med heta känslor för varandra. Kanske det är därför det slår blixtar ur dem ibland?
2007-04-02

  Ronny Berk
en funderande text.. så välfunnen o fin.. en pärla att att knyta på silvertråd..
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm