Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

råsop

om inte du hade bott typ 1200kr från mig
skulle jag ha stått utanför dig som ett spöke
och knackat på..
jag skulle ha sovit på din soffa,
men om jag petat på din arm
hade du väl skällt ut mig..
eller givit mig en råsop..

så sa han när han ringde mig inatt..
jag hade inget svar att ge..




Fri vers av AJ Larsson
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-03-31 05:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AJ Larsson