Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ord om dig o kärlek

Jag vill, men något hindrar mig
Du vill, men du vill för mycket
att känna dig nära gör mig svag
men endast fysisk närhet
den psykiska närheten gör mig irriterad
Den närheten får mig att vilja skrika
skrika tills alla blivit döva

Men i slutändan behöver jag dig
Jag vill ha dig, men något känns fel
men samtidigt mer rätt än allt annat

Att inte bry sig om andra
eller andras åsikter är så rätt
men svårare än allt
Ord som är lätta att säga
är kanske de som är minst sanna
och som då även sårar mest
Även om man aldrig menat något ont

Kärlek kan vara det bästa även den värsta
Bli sårad av den man älskar kan vara hårt
Att bli älskad av den man älskar kan vara värd smärtan
Men allt kan vara bra som du på något sätt får det att bli

Det bästa är att veta att du på något sätt,
sätter ihop pusselbitarna i mitt liv




Övriga genrer av M_ooa
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-04-01 14:18



Bookmark and Share


  eldblomma
Skriven med en öppenhet rakt från hjärtat.
Det är mod.
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

M_ooa