Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skitsnack, missnöja & smält snö i skorna (även kallat vatten?)


Vinterdag

Det är för jävligt
sa du
och sparkade i snön
Det är bara för jävligt

Jo
svarade jag
Det är för jävligt

Jag frös om fötterna
den dagen
i snön
för mina skor läckte




Övriga genrer av Pezina
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-02-23 10:41



Bookmark and Share


  madinsane
duktigt. En strålande stjärna!
2005-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Pezina