Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på tågstationen

vi väntar
på någonting;
nästa klarhet

är den försenad
tror du?

sitter vi fast här
ja

tonar ut
i kanterna
tystnad

vad gör vi nu

väntar på något
vet inte vad det är
vet inte när det kommer
om det kommer

& vi fattar
ingenting




Fri vers av Pezina
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-01-31 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pezina