Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diktbok nummer 3, text nummer 162


DB3 162 Dansant begynnelse






Hon låter högra benet
gå upp i en båge
lägga sig tillrätta
på bommen

den gröna dräkten smiter åt
om kroppen

med ena foten i golvet
låter hon armarna pendla
cirkelvis
en i taget

ögonen håller hon fästa
vid spegelbilden




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-04-03 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP