Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet

Jag gav dig handen du tog hela armen.
Jag gav dig ljuset du tog solen.
Jag gav dig vatten du tog hela havet.
Jag gav dig hoppet du tog livet /Melissa




Fri vers av Melissa
Läst 364 gånger
Publicerad 2005-02-23 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melissa