Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, jag kommer nog inte till Blåkulla idag... ;)


Alla häxor utom jag

Idag åker alla häxor till blåkulla på sina nya, moderna dammsugare.
Alla utom jag, för min gamla kvast har motorstopp.




Övriga genrer av Sulma
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-04-05 12:33



Bookmark and Share


    Olli_selm
ojdå haha goo on selmut!!
2007-04-24

    _Jenny_
Oj vad läskigt! Har jag en häxa till kompis?!
2007-04-14

    Blåklinten
Haha, vilken rolig en!
Träffsäker! :)
2007-04-09

    Nattviol
såna nymodigheter som dammsugare... kan man aldrig lita på... har du prövat med någon annan borste... t.ex. diskborsten?
2007-04-05

  drakbruden VIP
*S* den här fick mig verkligen att dra på smilbanden! Glad Påsk!
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Sulma