Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga igen, ingen dikt eller novell!

Vet någon hur man lyckas skriva kursivt i sina texter? Kommentera i så fall, ock skriv klart och tydligt hur man gör!! Tackar till den som lyckas! :D




Fri vers av Sulma
Läst 385 gånger
Publicerad 2007-04-20 14:08



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Du markerar det ord eller den bokstav som ska kursiveras. sedan går du upp ovanför det utrymme som din text ska skrivas på och klickar på det kursiverade I:et som står där, mellan B och U. Till vänster om de fyra \"ventilerna\" (min liknelse)... ;-)
Markera betyder att du sätter det blinkande strecket framför ordet och vänsterklickar med musen, håller musknappen intryckt och drar musen åt höger. När det som ska kursiveras har blivit markerat (färgat), ska du alltså ge order om kursivering och då klickar du alltså på I:et! Lycka till!
PS Pröva sen och se vad som händer om du klickar på B:et eller U:et...
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Sulma