Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åh, vad jag längtar tillbaka till dagiset Småfolket!


Jag minns den prickiga...

När jag gick på dagis
Var vi en dag och tittade på kycklingar
Jag minns den prickiga med sitt stela ben




Övriga genrer av Sulma
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-04-05 14:05



Bookmark and Share


    _Jenny_
Stackarn... Småfolket hahaha!
Jag gick på kantarellen jag.
Skogens guld! Texten gillar jag skarpt!
2007-04-15

  Jer
En applåd för en underhållande dikt om nastologi... kul.
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Sulma