Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är lättare att stå ut än motsatsen.


Brinnande ljudisolerat känslorum

du gick in till rummet med
brinnande ljudisolerade väggar
du visste att där inne kunde
ingen höra dig gråta det som
ledde dig dit var stoltheten
och viljan att skydda de andra
då visste du inte att du nästan
aldrig skulle lyckas ta dig ut

att stänga dörren är mycket
enklare än att öppna den
en del gånger har den stått
på glänt och du har känt lugnet

men även om det känns som om du
snart kvävs inuti av instängdheten
stannar du kvar av samma skäl
som från början dessutom vågar
och orkar du inte lämna mörkerelden
den är din största fiende men
också en falsk trygghet




Fri vers av Elin E
Läst 243 gånger
Publicerad 2004-01-31 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E