Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att gå vidare även om det inte hjälper.


Ensam går du vidare i spöregnet

jag ser ut genom fönstret
molnen samlas
regnet faller allt häftigare
mitt ibland regndropparna
ser jag dig gå förbi ensam
när jag närmar mig går du din väg
om jag frågar hur du mår
intygar du att du klarar dig
och förklarar att tåren som
blänkte till i ditt öga bara
fanns där på grund utav
den starka vinden

jag frågar om du vill komma in
men du säger att det går bra
det fortsätter regna av en
slump ser jag dig igen
nu kan dina tårar inte längre
bero på en stark vind

du vägrar möta min blick
och fortsätter att gå
även om du fryser
och blir allt tröttare




Fri vers av Elin E
Läst 364 gånger
Publicerad 2004-01-31 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E