Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diktbok 3, text nummer 165


DB3 165 Hennes innerstas sång






Hon rensar hjärnan
från allt väsentligen
hon går på djupet
upp ur sitt innersta medvetna

själens ensliga sång
trevar sig fram genom henne
från en plats långt ifrån nuet
bortom tid och rum

hon nynnar en vaggsång
hon vibrerar sig väg
banar sig väg
hennes innersta sång
letar sig en väg

hon rensar jaget
från lärdomar
från glädje och sorg
hon påbörjar en glömd resa
fram stormar viljor




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-04-06 07:47



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
En sång att bevara i hjärtats innersta skrymsle.
Särskilt sista versen tilltalar mig. Men av någon anledning vill jag byta ut \"fram stormar viljor\" till fram stormar liljor...
Men det är bara något som jag vill...hi..hi..
Kramiz
2007-04-06

  lodjuret/seglare VIP
jag förväntar mig, märkligt nog att du som läser texten skall vara
modig nog att även lämna kritik, det behöver inte vara en ros eller två, det kan vara ett sänke eller två, av bly, bara du lämnar ett ord, eller två efter dig o klentrogne, och jag skall rasa in på din sida och lämna mitt bomärke så du ser att just jag varit där, okej? frågan är väl vem av oss som skall visa mod först, du eller jag?
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP