Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom din mask av sten

Du klottar på en vägg. Skriver saker om mig...

- Det skiter jag i du är för feg för att säga det till mig!!!

Du säger till mig (när vi är ensamma) du tycker inte jag passar in...

- HA! Vem säger att man måste vara som alla andra!!!

Du säger att du inte vill synas med mig du kan få dåligt rykte...

- Rykte *SUCK* varför ska man ha ett rykte, och varför måste det vara bra, man behöver inte ha bra rykte för att vara en bra människa!!!

Du hånar mig offentligt du påstår saker om mig som inte är sanna...

- Tror du jag bryr mig om dina kommentarer, du vill bara ha uppmärksamhet!!!

Du knuffar mig i korridoren, säger till mig att se upp och sluta andas din luft...

- Tror du att om du säger så slutar jag att egsistera, då tror du fel.

Dina påhopp blir värre och värre, men jag fruktar inte dig för det, för jag vet att du är fegare än mig, men du gömmer dig bakom en mask av sten och låtsas att du är hård och modig, men jag vet att inuti är du FEG! Om jag hade varit du och du jag bara för att testa så hade du tynat bort nu, för jag är inte den som försöker dölja mig bakom masken det är du!!!




Övriga genrer av Zimonze
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-04-07 02:24



Bookmark and Share


    Joulia
Bra Simone!! :)
2007-04-14

  Sofia i hatstaden
Bra gjort smily!!
Fina dikter,fina ord!(vem har sagt att du inte kan skriva??)
Fortsätt skriva,vännen! :)
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Zimonze