Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje natt en mardröm

varje natt
finns du hos mig
du liksom kryper in i mitt huvud
och lever det där livet
som vi aldrig levt
jag kan inte hålla fast vid dig längre
vill inte
kan inte
(jag vill ha dig mest av allt!)
och jag vill aldrig mer se dig igen
jag är inte kär i dig
bara i oss
och hur det kunde ha varit
dom få bra stunderna
vi hade
det gör ont att tänka på dig
som ett slag i magen
vi springer liksom bara runt varandra
leker tafatt
den som först sårar vinner
jag hatar att du alltid vinner
jag hatar det




Fri vers av Emily.
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-04-07 17:27



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
jaa..det gör ont..men det är bra att du bearbetar genom att skriva..om du tycker det är bästa sättet..för det är inte nyttigt att stänga inne känslor..kram
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Emily.
Emily.