Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


buenos aires london och en spricka

det är lördag
en natt har sträckts ut till max
blickat har sträckt sig
vi har hittat händer att hålla
båda två säkert
men jag saknar dina ändå

och natten skrek buenos aires
och något sade mig
det är såhär det känns
att inte våga känna efter
förrän två nätter för sent

du sade jag hade fastnat i dina ögon
och du trivdes med att ha mig där
jag visste inte om jag kände mig fångad eller räddad då
nu vet jag
jag vill inte vara någon annanstans
förutom i buenos aires
och du vill vara i london
och du sade från början
london calling
och du sade saker som inte berörde då
för jag hade bara buenos aires ville bara vara där
och ingenannanstans

det har slutat
med en oavslutad blick
och för mycket hårspray
för mycket rödvin
och ett dåligt tillfälle

allting kommer i andra hand
jag är inte ledsen nu
just nu är jag inte det
mest förvirrad men livet är märkligt ibland
och något väntar på att bryta ut
bakom min brandvägg
och det är skört underlag för nya leenden
och det är skörare underlag
för sann lycka
jag kommer skratta så mycket åt mig själv
och föreställningen om
att jag får vara lycklig

jag vet inte nu
jag är varken ledsen eller glad
jag vet det finns tvåsaker i blickfånget
det är en stad det är någon som fått mig att våga le på riktigt

vi har dragit och slitit i våra stunder
men nu går det inte mer
för jag har buenos aires du har london
och umeås giltighetstid sträcker sig bara en månad till




Fri vers av acorazado
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-07 21:02



Bookmark and Share


  Prometeus
Verklighetsförankrat, men samtidigt drömskt. Vackert. Trodde att jag kommenterat denna innan, men tydligen inte.
\"Och natten skrek Buenos Aires\" tycker jag är en fantastisk mening, där känner man värmen.
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

acorazado
acorazado