Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Tankar far som vita gäss
på vindvågad sjö

kommer snabbt
försvinner sen


eller kommer som moln
på himlen

stannar ett tag



eller är som stenar

som stannar i evighet




Fri vers av Maria Malm
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-04-09 13:44



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Tankar ja... om man kunde fånga dem man ville ha, och skjuta undan dem man inte vill ha...
2007-04-12

  * Ammi *
En skrift ur livets verklighet, Tur att de ändå varierar
2007-04-09

  devilsangel
Väldigt kloka och sanna ord. Bra skrivet!
2007-04-09

    Cajsa
Fint skrivet
2007-04-09

  nettizen
sant.... kloka ord.
2007-04-09

  Lena K Nilsson VIP
Fint och sant!
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm