Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs efter en natt av sömnlöshet. Denna gång pga influensa.. men oavsett av vilken anledning John Blund inte besöker mig så brukar jag facineras av gryningen. Det är verkligen en speciell stund.. eller hur?


Gryning

Efter nattens ändlösa mörker
välkomnas Ljuset
av varje sömnlös själ
och dess bedövade sinnen

Tränger sig in i var enda vrå
helar det brustna
trollbinder sin tyste beundrare
om bara för en sekund

Pastellfärgat lugn
nyfödd stillhet

En ny dag är här




Övriga genrer av Chatarina
Läst 451 gånger
Publicerad 2005-02-26 07:20



Bookmark and Share


  Laijza

2005-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Chatarina

Senast publicerade
Vinternatt
Gryning
* Se alla