Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 171 Skriftligt




Hon skriver brev
till en som inte förstår

skickar dem till sig själv
skriver om sopor
te och liv
brev på brev

starka brev
långa brev

hon läser dem med allvar
och bränner




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-04-10 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP