Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårhav

Utan egen strand

vitsippor beskådas i


obadade hav







Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-04-16 10:59



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Ahh... vackert, vackert...
Känner doften ända hit.
2007-04-16

    Bodil Sandberg
Härlig vårpoesi som gör mig glad!!!
2007-04-16

  Vind
Målande ordvrängeri med utsökt knyt.
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm