Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Art Dust




Dammtussar dansar

kring spindlarnas vävda nät


ostädat konstverk




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 656 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2007-04-12 05:31



Bookmark and Share


  Agnes
mmm.... och här kommer jag o dammar av en gammal goding i ditt arkiv. Din text är sannerligen ett konstverk! Väl värd sin stjärna!
2007-08-17

  Alina Ögger
Fantastiskt. Känner igen mig, i skaparglödens röra. Kreativt kaos.
Denna får bli ett bokmärke i mappen \"underbar haiku\".
2007-08-05

  Nils Sondefors
Fina rader, appellerar till hjärtat
2007-04-20

  Hans w-art Westlund VIP
den här var vacker
2007-04-19

  devilsangel
Mycket snyggt präntat i denna korta men effektiva text!!
2007-04-18

  "Silver" VIP
Det oputsades skönhet!
Riktigt snygg 5-7-5 om dans kring nätsmyckat konstverk.
2007-04-13

    Louvisa
Vilket guldkorn värt en guldstjärna!
2007-04-13

  Lillasyster F
Vackert beskrivet. Vad som är konst ligger i betraktarens öga, och spindelnät är som små konstverk i sig!
Grattis till en välförjänt stjärna!
2007-04-12

  Rosmarin
åh vilken vacker bild du förmedlar...skönheten kan man finna i det mesta
2007-04-12

  Eline.P
Wow, här har DU åstadkommit ett fulländat konstverk :)
2007-04-12

    Bodil Sandberg
Vilken sköning!!!!!Sånt här är så mysigt att läsa!!!!
2007-04-12

  Lena K Nilsson VIP
Ja, visst är det ett fantastiskt arbete de gör... precis som du har återgett här!
2007-04-12

  Ronny Berk
texten vippar så tussarna ryker.. inramad o målerisk..galleristen myser
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm