Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maktsträvan

strävan efter makt
för maktens skull
kan inte hänföras till
någon särskild ideologi

men de flesta som har
en sådan strävan
anger ideologiska skäl




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 955 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-14 11:52



Bookmark and Share


  aol
Så sant vist skaldat
2015-10-16

  andrasidan
Du är duktig.
Bengt
2007-06-10

  Marreb
Såååå sant. Måste sparas. Gillade dina aforismer.
2007-06-09

  Hildegun Relefors
Klokt och ju äldre man blir, desto meningslösare med all maktsträvan. Låt oss vara \"flitiga\" och sträva mot andra mål!
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP