Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stil 6-6-6


Musiku 2




Sången ramas in av

en plektrumhållande


ackordsarbetare




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-04-15 04:11



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En härligt fyndig musiku!!!!
2007-04-16

    Sulma
Ja, och så var ju texten bra, förstås! :) <3
2007-04-15

    Sulma
Jag gillar ackord. De är (oftast) enkla att använda... :)
2007-04-15

  Lillasyster F
Musiker som arbetar på ackord. :)
Väldigt fyndigt skrivet - precis som det skall vara i denna typ av diktning!
2007-04-15

  Anders P VIP
tycker du ska flytta ner \"av\" en rad.
2007-04-15

  "Silver" VIP
Men vad kul, en till! Så fyndigt - ackordsarbetare!
Stil 6-6-6 tycks passa till just Musiku.
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm