Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stil 6-6-6


Musiku 3


Silverbröstad Salo

sjungande schlagerhit


Ark mot monsterrockland








Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-04-16 10:58



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
När Ola Salo talar om \"allt rus´s moder\" ikväll i reprisen av \"Stina\", är han söt...
2007-04-17

  "Silver" VIP
Applåder och hyllningar! Silverbröstad Salo gillas naturligtvis lite extra.

Musiku rules!
2007-04-16

  Lillasyster F
Applåder och stående ovationer!
Du är en hejare på musikus.

I natt vaknade jag med Islands bidrag i huvudet, men just nu spelas Moldaviens låt inne i huvudet på mig.
2007-04-16

  thyra
Gillar den här! Aktuell och kul!
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm