Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte riktigt vad jag vill ha för titel på denna dikt...


Gryning går


Gryning går, tassar bort på tår
fjäderlätt, dunig, sopar tiljorna
kammar marken

Vind väser, växer, gäser
smyger under tröskeln
över täcket

Dag drömmer, håller undan, gömmer
låter solen måla
blundar, glömmer

Skymning skälver, böljar, välver
rullar in i vågor
skänker glimtar

Natt nystar där dag tystar
kryper ut och väcker
bringar fram
lämnar spår

Gryning går, kammar marken




Fri vers av Sigrinn
Läst 495 gånger
Publicerad 2007-04-15 13:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En stämningsfull dikt med bra rytm
och många beskrivande och målande
ord, fint!
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Sigrinn