Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Din doft dröjer kvar på min arm
Måste andas dig försiktigt

Gnider in dig i mig

Min hud
Blir din

Du




Fri vers av HonsomheterSofia
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-04-16 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HonsomheterSofia