Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 183 In valid





Ibland inbillar hon sig
livet är ett lortigt dike
ur vilket
invalidiserade insekter
haltande tar sig fram

mellan tovigt oljigt
smutsigt gräs
och förkrymta blommor




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-04-20 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP