Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skytte utan licens



Vårens vilde skytt

han saknar vapenlicens



skjutglade Amor




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 1090 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-04-21 07:33



Bookmark and Share


  aol
jäkla snyggt toppskott
2007-11-29

  KristinaE
.. väntar med spänning på honom.. *L* - söta ord!
2007-11-08

  Nicklasb
Kanonbra!!
2007-08-31

  Agnes
Så sött! ;o)
2007-08-17

  syster
Träffsäker haiku. Fantastiskt bra.
2007-08-16

    crapcat
Åh, en sådan söt och rolig haiku! Rubriken inbjuder till läsning, och det är överraskning ända till slutet. Sådant gillar jag :D
2007-08-15

  palle
Så sant så sant, tack för sanna ord, på vårt smörgåsbord!h.Palle
2007-06-15

    ej medlem längre
Mycket vackert i all sin enkelhet, tack för läsningen
2007-05-17

  Stig-Erik Eriksson
Ja, han skulle man vilja säga ett sanningens ord ibland.. *S*
2007-05-15

  KLANG
uppiggande dikt=) bra skrivet
2007-05-06

  J. Novkovic
vilken härlig haiku!
2007-05-02

  Lillasyster F
Härlig haiku! För det är ju så det är.
Han skjuter hej vilt på våren
Det kuttrar och kurrar i snåren...
2007-04-29

  Rosmarin
den var bra!
2007-04-23

    Bodil Sandberg
Härligt haikat om Amor och hans olicenserade brådrask!!!!!
2007-04-22

  "Silver" VIP
Därför träffar hans pilar ibland lite oväntat, men inte mindre ljuvt för det.

Mycket snygg haiku.
2007-04-22

  Paulina LH VIP
Ja! Så bra! :D
.
2007-04-21

  KonstigaKatter
Måste säga att det är en av de bästa:) Konstigt nog... vi vill inte straffa den lekfulla skytten...
2007-04-21

  Eline.P
Härlig haiku! Han skjuter vilt och siktar som han vill...eller inte alls;)
2007-04-21

  Ronny Berk
mitt i prick .... men ... visst leder ofta till inringad licens... eller avtal... eller lösnummer..eller
2007-04-21

    sunnanvind
*ler* Den var bra!
2007-04-21

  Lena K Nilsson VIP
Den här var skoj...och visst skjuter han!
2007-04-21

  devilsangel
Ha ha! Snygg haiku så här på morgonkvisten :-)
Ja, han skjuter hej vilt!
2007-04-21

    JJ VIP
Hehe! Har du blivit träffad? Denna lilla skjutglada gottgörare är nog mest träffsäker på våren....det har du rätt i! Mvh. JJ.
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm