Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välja? Veta?

Det är svårt att välja, svårt att veta.

Hur ska man veta?

Vem ska välja?

Vem ska veta?

Kunskap är vetskap, men vetskap kan vara mer än bara kunskap.




Övriga genrer av Nim
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-21 21:27



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Någonstans försöker andra blanda in tro i ekvationen för att röra till det än mer..
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Nim
Nim