Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vederlag


Ser du inte hur jag blöder för dig

hur jag offrar
och lider med dig

Jag ratade alla och la mig för dig

kysste dina fötter
och helgade ditt namn
du gav någon annan din lust

äcklad




Övriga genrer av Annie
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-21 22:28



Bookmark and Share


  devilsangel
Känner igen denna känslan! Bra text med klös i
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Annie