Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelt

Vi kan bara träffas

då när det regenar

annars ser du ju

att jag gråter



Vi kan bara ses

då musiken spelas högst

annars hör du ju

att jag skriker




Vi kan bara mötas

då mörkert kommit

annars ser du ju

mig

le



Vi kan bara mötas

när vi träffas

annars ses vi ju

aldrig




Övriga genrer av Doglas
Läst 120 gånger
Publicerad 2007-04-23 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Doglas