Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ska folk inse att det inte är nåt fel med att vara sig själv?

Jag hatar ordet \"normalt\", vadå normalt?
Vad i helvete betyder det?
Vem bestämmer vad som är det,
alla är ju olika.

Om det inte fanns nåt som hette normalt
skulle det heller inte finnas nåt som folk
kallade onormalt och
då skulle allt vart bättre!

Låt människor vara som dem är
utan att kalla de
normala, onormala eller konstiga!
Kan ni inte fatta det nångång!?






Övriga genrer av Elvira.L
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-04-26 15:43



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Arg som fan, men med ett ömt bedjande i slutet!
Du är fan inte riktigt normal! Du är verkligen dig själv!
Och det älskar vi dig för!
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Elvira.L
Elvira.L