Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hjältar behöver inte vara riddare i dyrbara rustningar och stora svärd. Det enda som behövs är vilja och en gnutta mod. Så till alla som läser det här: fortsätt kämpa!


Kämparglöd

skog fylld av törnen
och tätväxta snår
där vättar lurar runt hörnen
och drakar gör klumpiga spår

glimtar av solljus
på mossbelagd stig
fast trädens tysta klagosus
viskar om otur och krig

då ljus lämnar världen
och mörker bestå
måste hjältar leda färden
om inte onskan ska fortgå

så lyft era vapen
med hoppet i hand
och möt fiendeskapen
för att rädda vårt magiska land

 




Fri vers av Elvira.L
Läst 734 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-07-21 14:41



Bookmark and Share


  Hinata
Underbar! Jättebra budskap och underbara rimm! *Applåderar* *Bokmärker*
2007-07-24

  Jan Linderoth
Gott mos!! Fint diktat, utan att förlora sig i rimmandet!
Håller helt med Noyle!
Du är en liten hjälte själv, käns det som.
2007-07-22

    Noyle
SHIIITSAN! Det är bara du som kan skriva så bra på rim och med så bra budskap och så himla massa fina ord. Älskar den. Du är bäst.
2007-07-22

    JJ VIP
Vår frihet och vårt land är verkligen något vi behöver värna om ständigt! Bra dikt! Mvh. JJ.
2007-07-21

  Catrin
Ja ut på barikaderna igen!! härligt med en ny generation som uppmanar till kämparglöd.
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Elvira.L
Elvira.L