Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 191 Relativ sanning





I grund och botten
är allting bara
just grund och botten

därför gråter hon också
hejdlöst
gränslöst
med dörrarna öppna
mot morgondagens fasor




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 560 gånger
Publicerad 2007-04-26 17:54



Bookmark and Share


  Berra Bäver
Utnämner dig till dagens Rätt
2007-04-26

  Gunwale VIP
Dom där tre första raderna skulle jag velat ha skrivit själv... resten var skakande...
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP