Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valborgslimerick, bäst före 2007.05.01

 

En finlemmad tös vid namn Valborg

höll stånd på sin hemorts lokaltorg.

Mången kärlekskrank man

såg hur lönen försvann

i hennes rymliga betalkorg!

 

En ljuvlig helg tillönskas alla vänner på poet.se!

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 798 gånger
Publicerad 2007-04-30 16:44

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
denna har jag läst tidigare, gillar den mycket
men känns det inte som att sista raden haltar lite?
2007-05-08

    Bodil Sandberg
Den tackar vi för du frejdige limrickare...toppen på snoppen..sa Valborg!!!!
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP