Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 207 Själens djup







Jag hör av andra
jag är djup

En bärare
av inre djup

Därför söker jag mig ned
söker nå botten

Men jag är inte simkunnig
drunknar därför
i bemödanden





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-05-01 22:01



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Hörru du du...
Det finns flytväst!
Annars får du trampa vattten till jag kastar i frälsarkransen...ha..ha...
Kramiz & 5-
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP