Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 215 För din skull förstås







Jag skriver för dig
som inte själv funnit orden
trots bilderna
känslorna inom dig

Detta skall få dig
att glädjas över
allt härligt och begärligt
för din egen skull förstås





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-05-05 18:25



Bookmark and Share


  Antropofagen
Ja, man skriver för andra och sig själv. Till andra och till sig själv. För att förstå andra och jaget. Än en gång, som Hjalmar Söderberg sa . \"Man vill inge människorna någon slags känsla.\"
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP